Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnan min

Jag vill inte ha dig
Jag vill inte känna dig
Jag önskar du var någon annan
Hjärnan min
Jag vill inte ha dig
Jag vill inte gråta mer
Jag orkar inte det
Jag vill inte vara känslig
Jag vill vara glad
Inte tankspridd
Jag orkar inte mer




Fri vers (Fri form) av LUTHER
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-28 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER