Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla humla

Min lilla humla
Du är så stor
Snart börjar du skolan
Och jag får ej ro
Tankar som maler
Du är så stor
Min lilla humla
Vad hände med åren?
Jag är rädd att släpp dig
Så rädd för all farligheter
Rädd för saker som kan hända
Men du börjar bli stor
Min lilla humla
För mig är du min lilla
Jag vill inte släppa dig




Fri vers (Fri form) av LUTHER
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-03-28 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER