Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångesten

Ångesten som trycker så där härligt över bröstkorgen
Kan knappt andas längre
Onödiga tankar som spökar
Spökar hela tiden
Andningen är påtaglig
Jag känner ingenting
Jag brukar känna mer?
Lixom lite likgiltig




Fri vers av LUTHER
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-27 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER