Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

Tunga andetag
Andetagen som alla pratar om
Gör si gör så
Testa meditation
Andas lugnt

Men om man inte kan?
Kan inte andas lugnt
Jag andas tungt
Tungt som man inte ska
Men jag gör det endå
För det är det enda jag kan




Fri vers (Fri form) av LUTHER
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-21 15:47



Bookmark and Share


  Koloristen
Hej där Luther! Andas på du. :)
2021-09-21
  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER