Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bebis

Mina tårar gör ont
Mitt hjärta gör ont
Jag vill inte att du ska bli äldre
Jag vill ha dig såhär
Jag kämpar med separationsångesten
Jag orkar inte
Jag vill ha dig hos mig
Hela tiden
Varför denna smärta?
Varför svårt att andas?
Du är ju min?
Min lillaprins
Jag älskar dig
Jag beskyddar dig
Du är jag och jag är du
Min lilla du




Fri vers (Fri form) av LUTHER
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-03-28 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER