Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Gråt bakom ögonen
Trycket över bröstet
Andning som tar stopp
Ångesten knackar på

Vill finnas där för er
Vara en bra mamma
Vara en bra sambo
Vara en bra gravid kvinna

När jag bara faller
När ingen kan ta tag i mig
Orkar jag det här
Jag är rädd - livrädd

Tårar som bränner
-H-j-ä-l-p-




Fri vers (Fri form) av LUTHER
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-14 15:40



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Sinnligt
Kännbart

Andas ut...ord förlöser...också


Tack!
2021-10-27

  Poesia VIP
Denna ångest som knackar på, denna oinbjudna gäst - känner så väl igen tillståndet som du beskriver så väl. Rädslan för att inte räcka till. Bra berättat och bra att skriva av sig, fortsätt med det!
2021-09-18
  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER