Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felet

Tårarna
Dom där jävla tårarna
Och den där hemska klumpen i bröstet
Den svarta, kletiga, otäcka
Jag orkar inte kämpa emot dig
Jag orkar i n t e
Jag ger u p p
Lämna mig då? Om jag är så vidrig?
Jag är f ö r s t ö r d
Sen länge

Tårarna gör texten suddig
Måste skriva om
För jag gör fel
Jag är ett fel
Fel




Fri vers (Fri form) av LUTHER
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-28 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER