Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Setralin

Då fick man dom där tabletterna man inte ville ha
4 dagar till två veckor säger dom
Sen ska man må bra
Nu känner jag mig tom nästan avtrubbad
Jag som brukar ha massor av känslor
Kan knappt andas
Hur ska jag stå ut?




Fri vers av LUTHER
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-27 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER