Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i dina ögon är jag vacker


Du får mig att känna mig vacker

när du ser på mig känner jag mig vacker
du smeker mig
du smakar mig
du älskar mig
varsamt och försiktigt
varje gång
som om det var första gången
du får mig att känna mig vacker
när du smeker mina bröst
när du kysser mina läppar
när du tar mig
känner jag mig vacker




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 377 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-13 23:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
UNDERBART! :)
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan