Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ghetto lösning



Några ska dö
Andra gå på begravning

Allt skall födas
Utan att någon blivit tillfrågad

Vissa skall döpas
Och en del gå
omstöpta genom livet

Udda original. Som
Kafka drar sin skalbagge inom sig

Inför tusentals anonyma människor
som inte törs, men törstar
efter de befriade orden.

Dagarna har slutat
att bära ett namn

Bara ett Liv som far
i vinden. ..

Faller ditt namn bort
Är Du glömd då. ..

Fortfarande en Människa
bland miljarder av träd.


Epilog:
Andas ut och andas in
Med Trädens gröna lungor.

Vi bär alla en skalbagge
Inom oss.

* * *




©©sefarge©©





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 602 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2015-07-14 14:51



Bookmark and Share


    Shush
damn, you got it going on, man!

precis så det är.
2016-12-29

  Inkarasilas
Vansinnessnyggt bara sådär, skalbaggar och andas med gröna lungor, ja!
2016-04-28

  Anoo Niskanen VIP
"Vi bär alla en skalbagge
Inom oss" Det gör vi. Bra skaldat!
2016-03-14

  mike irow
Utan tvekan sann verk
2016-02-14

  Maria Zena Viklund
fortfarande en människa bland miljarder av träd fångade mina ögon, utsökt skrivet
2016-02-04

  Carl Mikael Fäldt
Väldigt vist skaldat-anser jag!
2015-11-13

  Popangelov VIP
Gillar djupet i denna. Snyggt med en epilog...
2015-07-15

  i af apa
snyggt! & så sant...
2015-07-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert och sant skrivet av dig!
2015-07-14

  Marita Ohlquist VIP
Text som sätter fart på tankeverksamheten!
Bra skrivet.
2015-07-14

  KattenKin VIP
Men så fint skrivet och så sant!
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP