Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till slut

Jag nådde det slutgiltiga målet.
Min kropp gav med sig, andetagen började ta slut och där var jag.
I mitt lyckligaste ställe i hela världen.
Inget gjorde ont,
bara jag, mormor och morfar
mot hela jävla världen.
Kroppen var redo, men inte själen
Så nu är jag här igen,
nu ger jag allt jag är.




Fri vers (Fri form) av Jagbarafinns
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-14 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jagbarafinns