Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle kanske kunna passa som en låttext.


Min bästa vän



Min vän du är.
Min bäste vän
båd här och där
då, nu och sen.

Vår vänskap är
viktig för mig
jag har den kär
men även dig.

För kärlek är vänskap
och vänskap är sällskap
och sällskap är närhet
och närhet är kärlek.

Du är så mer
än bara vän
i dig jag ser
ju kärleken.

Du är mitt allt
min natt och dag
mitt varmt och kallt
mitt hjärtas slag.

För kärlek är vänskap
och vänskap är sällskap
och sällskap är närhet
och närhet är kärlek.

Min vän du är
detta jag vet
den jag har kär
i evighet.

© Boa Berg
2006-04-18
16:59




Fri vers av Boa Berg
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-04-19 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg