Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När röken skingrats

Jag blåser ut ljuset, men doften är kvar.

Men när röken skingrats är jag ingenting.

Jag har glömt bort doften av mig själv.

Det enda jag var, var något som lös ett tag.

Man kan finna tröst, i att det inte finns något val.

Min födsel kan aldrig bli ogjord.






Övriga genrer av A.F.M
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-16 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M