Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musik

Lyssnar på musik

hör melodin och orden


det skulle vara bra trist


här på jorden



utan musik.....




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-16 21:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så sant! kram
2015-07-17

  DominiQueen
Så viktigt :-)
2015-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan