Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång till får vi se (Foto googel)


Amerikansk Propagandafilm

Massa tv skärmar
Onda män-kvinnor
Och dom goda grabbarna-tjejerna




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-16 22:43



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Å så svartvitt,
inte lönt att
ta en titt.

2015-07-17

  Lars Hedlin
JA undrar faktiskt ibland vilka som är de onda där!
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano