Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom

ta mig för de leende jag visar
tro på det sorglösa skrattet

du krama mig
du var glad
för du trodde
att jag var bra ingen

men ingen vill se sorgen
det gör dem obekväma
jag vill inte ha deras medlidande

så tro på fasaden
ni aldrig bryter om att kolla bakom




Prosa av svartpost
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-27 21:00



Bookmark and Share


  M-M
känner igen mig så väl i detta... tycker om hur du liksom bygger upp en värld och ett förstående, istället för ett rent påstående och faktum. om du förstår vad jag menar? tycker mycket om denna.
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

svartpost
svartpost