Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En julklapp


Farmor

Jag kommer ihåg
Den 26 juni 2015
När Sara kom hem från USA
När du såg hennes ansikte var det som om du andades ut för första gången sen hon åkte

Men när jag frågade om en bild från när du var ung
Sken något till i dina ögon
Någon som bryr sig om alla andra kan glömma bort sig själv så snabbt

Om jag hade lite mer pengar
Skulle jag ha tagit med dig till Paris och tvingat dig att posa framför Eiffeltornet
Jag tror du skulle tycka om att sitta i parker och fika hela dagen

Jag tror det är svårt ibland att vara modig
Ett hjärta så fint kan också vara så skört
Men Farmor det är okej
Du är vår fallskärm
Du är vår klippa att vila mot
Vi kan försöka att vara modiga för dig




Fri vers (Fri form) av Sofia Rydhard
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-24 14:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Oui, Paris...
En stad att längta till.
Jag har tyvärr aldrig varit där.
2015-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Rydhard
Sofia Rydhard