Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pespektiv av ett liv (foto google)


Supa Själv

Polaren ville ha käk och vin
Min bägare lyfter jag själv
Som min sorg bär jag den ensam




Bunden vers av Federico Romano
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-18 15:19



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärt.
2015-07-21

  Lars Hedlin
Deep In the Soul
2015-07-19

  Kaptenlöjtnant
he he
2015-07-18

  KYREUS of Sweden
Sad,so sad.
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano