Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här mår jag som bäst


Nära himlen

Framåt på våta stenar och hala rötter,
uppåt går stigen,
måste se vart jag sätter mina fötter

Min strävan är att på bergets topp
ta mig opp, ovan träden får jag vila
medan molnen över himlen ila

Långt från oljud och stadens brus,
det enda som hörs är vindens sus

Här kan jag sitta och bara titta
ut över träden och bergen

Bara njuta och
bekymren åt sidan skjuta,
dom tar jag sen
för nu är jag nära himlen




Fri vers av Maggan
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-18 20:07



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Hoppfull och full av lugn
Kramar
2015-07-22

  mare VIP
Fina rader
vandrar
själv till
sådana
platser
2015-07-22

  Sommarina VIP
Fint. Underbar känsla
2015-07-22

  Lars Hedlin
Helt underbart rogivande och varmt vackert :)
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan