Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här och nu

känner livet
tar inget längre för givet

Här och nu
stunden säger bu

Det gäller att se möjligheter
frågar inte vad du heter

Idag spelas dragen
så upp med kragen

le nu
dagen är snart slut




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-18 22:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar denna mycket!
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson