Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tre


Mot augustiverken



Jag tror mig ibland, vara.
Absolut, nära.
Som, tiden, i någons, ur.




Här - jag viskar en hemlighet
bakom raderna i denna dikt

Kasta den i elden låt den brinna
ur askan fram

För att kunna bäras med din
varsamma människohand

Läs den sedan
som
kärleks skrift -


Jag är ett eko
av Din kärlek
som ljuder härifrån -
ända upp till himmelen









Fri vers av J-M
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-20 17:34



Bookmark and Share


  Kozo
Skör och stark på en och samma gång, det är fint.
2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M