Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad

Jag är förlorad
Min själ är förlorad, ingen kan nå mig
Mina tankar klöser mig hårt, skapar nya sår.
Jag känner ingenting
Ser bara mörkret, ingen väg ut
Paniken stannar, ilskan är där
Allt är hopplöst, oundvikligt
Fly är allt jag kan göra, fly till ingenting




Övriga genrer av Emmsan..
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-21 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmsan..
Emmsan..