Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster

Dina ord var som ett hårt slag rakt i hjärtat
Jag föll, som jag aldrig fallit förut
Jag älskade dig men jag hatade dig lika mycke för vad du gjort
Tårarna bränner sönder min hud, förstör mitt jag
Jag kan bara ligga kvar där orörlig på marken, där du lämnade mig
och se på när du väljer att gå




Övriga genrer av Emmsan..
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-05 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmsan..
Emmsan..