Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mörka ängel

Gränser finns för allt
Men för dig gjorde jag undantag
Jag vill gå min väg, men utan vägledning utan mål, vad finns det då?
Var du min sanning när jag fanns någon annanstans
Var du min död när jag inte längre orkade
Var du mitt blod som rann, min tröst, min svåra väg som jag snubblade på
Min mörka ängel du fanns nog aldrig på riktigt..




Övriga genrer av Emmsan..
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-15 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmsan..
Emmsan..