Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min svaghet

Du sa att du älskade mig mer än livet själv..
Och ändå var jag tvungen att låta dig gå..
Ditt blod var nu på mina händer
Och jag kommer aldrig förlåta mig själv
Den beska natten förstörde dig och mig för alltid
Och ödet vilar nu hos dig..




Övriga genrer av Emmsan..
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-09 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmsan..
Emmsan..