Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändligheten gånger noll

Jag vill inte vara en av dem som faller
Jag vill vara där i solen framför skuggorna av mitt liv
En del av mig staplar tillbaka, till tiden som en gång var
Såren flyter ut till en oändlig pöl som sakta torkar ut
Men musiken slukar mina tankar, får mig att känna mig fri för ett tag
För allting finns där i takten
En längtan efter svaren som jag aldrig kommer att få




Övriga genrer av Emmsan..
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-15 07:44



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ibland är svaret själva frågan, det att kunna formulera ... Varför? ... Betyder egentligen att vi vet vi inte förtjänat det där. Och oavsett så ska vi då bestämma oss för att allt inte går att ändra, då de som borde ändrat sig aldrig kunde, då kanske vi drabbas av frid och försoning med oss själva. Då en del ligger i andras händer! Nu är tid att leva vackert! Poesin din, kommer i uttryck här så bra!
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Emmsan..
Emmsan..