Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång

Jag vill skriva på en sten dem där orden som du sa.
Sen vill jag kasta den i ditt ansikte så du förstår hur ont det gör.
Jag vill skrika tills min röst tar slut.
Slå tills jag inte har några krafter kvar.
Rista in ditt namn i min bara hud.
Och sen vill jag känna dina läppar mot mina och din kärlek som en gång fanns kvar..




Övriga genrer av Emmsan..
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-27 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmsan..
Emmsan..