Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mörka

När jag ser dig hatar jag dig inte, jag gråter
När du ser mig ångrar du allt
Du är monstret jag är rädd för men som jag längtar efter så
Ska jag jaga dig till världens ände eller låta allt bara va..
Rädslan är för stor, men jag behöver dig
Klorna i mig sliter mig isär tills det bara finns ben kvar
Men du är lycklig nu.. men inte med mig..




Övriga genrer av Emmsan..
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-25 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmsan..
Emmsan..