Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt trasiga hjärta

Om du bara kunde se in i min själ
Höra mina tankar
Känna mitt hjärta
Så skulle du förstå..
Förstå hur mycke det färgas för dig
Känner för dig
Slår för dig
Men jag vandrar runt i mörkret
Tiden står stilla
Och du försvinner sakta.. med mitt liv




Övriga genrer av Emmsan..
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-26 20:48



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
För mycket kvirr. Annars bra. https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1555712

2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Emmsan..
Emmsan..