Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kevlar

Du där borta med den svarta själen och ett hjärta med hål
Du fick mig att falla med nålar i min hand
Min synd mitt beroende min längtan efter en bit av den där sagan
Och mina frågor utan svar och dina svar utan mening är väl allt som finns kvar
Men du finns där ändå med ett skydd av stål som jag en gång tog sönder och väckte till liv
Allt är bortom min kontroll och giftet fortsätter att bubbla i mina ådror




Övriga genrer av Emmsan..
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-22 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmsan..
Emmsan..