Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet lätt att leva?


L I V E T

Under åren som gått
Har jag lärt mig om livet
Att jag inget ska ta för givet

Ingen bruksanvisning eller facit har jag fått

Jag har upplevt lycka
Så ren och skär
Med vänner både här och där

Då är livet enkelt att leva kan jag tycka

Jag har träffat män
Som ljuger och förför
När det händer, en bit av hjärtat dör

Trots det ger jag inte upp, jag hoppas än

Det har funnits dagar
När allt börjar fel
Men som sen gjort mig hel

En del av livets oskrivna lagar?

Med livet
Kommer de svåra valen
Och då även kvalen

Men en sak är säker….
Vad jag än gör, ska jag inget ta för givet
Med livet




Fri vers av Maggan
Läst 329 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-22 08:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet kan vara så svårt ibland men ett liv som är som det enda kan aldrig förnekas så för att leva livet så måste du som är den som ser det vila i det som är ibland försvinna bland allt som är
2015-07-29

  DominiQueen
Underbart. Bokmärkt denna sammanfattande Livsvisdom. Tack
2015-07-23

  Marita Ohlquist VIP
Livserfarenhet, ja.
Bra förmedlat.
2015-07-22

  Sommarina VIP
Så sant. Bra skrivet om livet.
2015-07-22

  Lars Hedlin
En bra filosofi min vän! Tycker om din text! :)
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan