Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bär för evigt sorgen med mig men färden ska vara med ljuset.


Sorgens kudde

På middag hemma hos vår son.
En skön o avslappnad grillkväll.
Sakta tonar vårat nya liv fram.
Men efteråt när man är ensam igen.
Där i stillheten och tomhetens rum.
Väller den fram den oerhörda saknaden.
Finna mening i det meningslösa.
Ett letande helt i blindo.
Måste hitta sättet att leva med det.
Bäddar nu för sorgens hjärta.
Vill att den ska få vila nu.
Bär den för evigt med mig...




Fri vers av Thommy J
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-25 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J