Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörnsten



Att bygga det mänskliga livet
är svårt
Ge mig vishet Herre
Du ensam äger klarsyn
Du har gett mig mitt liv
att bygga av
Du har gett mig en dyrbar
äkta hörnsten
att bygga på

Regnet kan ösa ner
Mäktiga floder kan brusa
Vindar från de fyra väderstrecken
kan storma
Den byggnad som vilar på klippan
faller inte
Jag vill bygga mitt liv
på berggrunden
på klippan
djupt förankrad i Kristus











k




Fri vers av Maria T
Läst 495 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-25 23:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
god poesi, med budskap !
2015-07-29

    ej medlem längre
Stabilt och förtröstansfullt.
2015-07-28

  anits VIP
En mycket fin och sann text!
2015-07-27

  walborg
Tack för skön sann text
2015-07-26

    JJ VIP
Lagom i sitt budskap! Och lagom i detta ämne där det lätt överivras ska ses som ett verkligt gott betyg!
Applåd! Mvh. JJ.
2015-07-25

  M M Mannheim VIP
Skönt med hörnstenar som ger stadga åt livet.
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T