Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag skulle gå

Om jag skulle vända mig om och gå
Vad gjorde du då?

Lät du mig försvinna bort mot horisonten
Lät du mig gå utan ett enda, men...?

Lät du mig bara gå
Likt nattens dröm som försvinner i det blå

Eller skulle du be mig att stanna en stund till
Be mig stanna för att det är det du vill




Fri vers av Maggan
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-26 18:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starka känslor och frågor!
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan