Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Wiktor vår son


Du är Glöden i mitt liv

Kupa dina händer om lågan
låt aldrig glöden falna.

Du är glöden i mitt liv.
Hos dig får jag vara jag
och du får vara du, hos mig.

Att vi får vara tillsammans
är den största gåva som vi fått.

Din kärleks ljus värmer mig
när det är svårt
genom dagar som behöver tröst.

Så kasta inte bort det du inte förstår
det kan vara det vackra och unika.

Att vi får vara tillsammans
är den största gåva som vi fått.

Och stirra dig inte blind
på det som folk tror sig vara perfekt.
Kärlek är så mycket större än så.

Av alla gåvor som jag fått
så är du den största.
Du är glöden i mitt liv.

Så kupa händerna om lågan
och låt den aldrig falna.

...låt aldrig Glöden falna.






Fri vers av Glöden VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-29 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glöden
Glöden VIP