Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egentid.

Du kommer inte nå mig i kväll.
Jag har egentid.
Jag hatar med mig själv.

Tusen ljusår djupt inåtvänd.
Jag är feg och fri.
Inuti.
När jag hatar med mig själv.




Fri vers (Fri form) av Äganderätt
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-28 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Igenkänningsfaktor.
2015-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Äganderätt