Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion, min älskare

Honungsglaserad hud
så söt
under mina läppar

Passion, min älskare
Så vacker, så skön

Fuktig
Svettig
Härlig
Mäktig

Jag välkomnar dig
att se mig
som jag är
här
när jag är som mest sårbar

Passion, min älskare
Så vacker, så skön

Du gör mig

Galen
Galen
Galen




Fri vers av Sun
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-04-19 20:35



Bookmark and Share


  Frans Nilsson
Det vibrerar av kärlek, härligt!
2006-04-29

  mb74
låter mycket kärleksfullt,bra o fint framfört:))
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun