Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Ensamhet\" handlar om *trumvirvel* ensamhet! \"Måste är ett mördarord\" handlar om hur ordet \"måste\" förstör så mkt för oss.


Ensamhet + \"Måste\" är ett mördarord

**********************************************************
Ensamhet
********
Ensam är man
när ingen vet att man finns
eller när någon vet att man finns
men inte bryr sig...


*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*


--------------------------------------------------------------------------------------------

\"Måste\" är ett mördarord
********************

\"Måste\" är ett mördarord
Det mördar våra drömmar
Det mördar våra känslor
Det mördar våra fantasier
Och det mördar vårt hopp
och våran längtan




Fri vers av Sun
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-04-19 20:51



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, vi måste nog strunta i måste!
Viktiga ord, det där du skrev!
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun