Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
febriga tankar


Liftaren

tio våningar upp blir
fritt fall mot
ett bottenlöst hål

Flera nyanser av skratt omvandlas
till fransar som blinkar bort regn...
...och salt.

Feberyra
tunga skor
omvägen var inte tillräckligt lång.

framtida fragment trasslar in sig på näthinnan
ljudet av vatten mot en tältduk
ljusa skratt silas genom duken.
värme trygghet kärlek
hennes steg rör sig tyst runt tältet
hon vill vara delaktig men hur många varv
hon än cirkulerar hittar hon ingen öppning...

hon blundar och minns
kyssar av melon
en penntrollsfotograf.
Ctrl/alt/delete

förnuftet kom åkande
och jag lyfte min tumme och bad att få åka med.




Fri vers (Fri form) av penntrollet
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-31 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

penntrollet
penntrollet