Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biografier

Kanske är det verkligen så att livet är poesi

Jag vill inte skriva självbiografier
Men det finns för mycket sanningar att fylla det här pappret med.




Fri vers av Tolte
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-31 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tolte