Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fler texter skrivna för länge sedan


Brev utan mottagare

Vet du hur det är att lära sig
ditt ansikte
Skrapsår skrapsår skrapsår
Svälja orden andetagen
Jag föddes utan facit
Rå.

Jag vill prata med dig
om mina tankar
men röster har öron
och ord har ben
Det bor råttor i väggen om natten
de talar mer än jag.

Inatt ska jag raka av mig håret
och bli ren.




Fri vers (Fri form) av Tolte
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-14 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tolte