Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texter skrivna för länge sedan


Spindeltråd

Jag har gjort det igen
åter klivit över gränsen för vårt tillåtna
Från ord till andetag till hjärtslag
Vissa tankar bor i evigt periferi
när de hälsar på blir samtalet stelt
De rubbar min emotionella borgerlighet.

Utanförskapet
och den eviga ensamheten
Gamla slitna tonårshjärtan
Vaken puls med djupa rynkor

Panikatacker har aldrig varit min sak
jag faller i ord
och elefanter




Fri vers av Tolte
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-14 23:27



Bookmark and Share


    jennydreadful
Tycker om den
2016-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Tolte