Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revolution

"Har någon kysst dig som om du var en revolution?"
revolution: ögonblicket då en epoks brister
avlöses av en annan epoks fördelar
för att bygga upp till nya brister
och nya revolutioner




Fri vers av Tolte
Läst 278 gånger
Publicerad 2016-07-04 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tolte