Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Köpte en ny skrivbok sidorna viskade till mig på hemvägen pennan stum mot pappret Jag försöker förklara det för henne pratar eviga meningar runt orden jag aldrig hittar hur beskriver man tomrummet?


Tomma blad

Tillsammans väntar vi på en station utan tåg
Är det natt? har de stängt i luckan?
Här är vi - ingenstans tar vi vägen

Och jag - som gillar att tala om Schrödingers katt
kan inte längre finna två sanna scenarior
att förhålla mig till.

Jag sätter mig på spåret
och väntar.




Fri vers av Tolte
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-30 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tolte