Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollegor

Skrattsalvor porlande
Salvor i nyfärgat hår
händer
händer genom hår

delade hemligheter, välkommen in
beskåda: fasad
beskåda: färg, livfullhet
beskåda: normal människa

Vi är inte vänner

beskåda: lagom öppenhet
beskåda: den goda människan
beskåda: believe me, I'm not god
beskåda: you'll never believe me

Vi är inte vänner

Kom alla mina kyckingar
Vi törs inte




Fri vers av Tolte
Läst 219 gånger
Publicerad 2016-09-08 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tolte