Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I denna avskalade verklighet kan jag finna en sanning


Nuförtiden

Jag drömmer mindre drömmar
målar mindre penseldrag
på mindre dockhus
i mindre sammanhang
med ett hjärta som pumpar oceanerna torra
och lämnar fisken i dyn




Fri vers av Tolte
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-29 23:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fruktansvärt kort koncist och bra.
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Tolte