Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallocain

Hur jag håller andan
Innan jag känner efter
Någonstans måste det finnas en gräns
En plats där det här tar slut

Ibland tror jag att jag går sönder. Känner havet fylla mitt glas till brädden och alla sista droppar falla

Är det inte konstigt då
Hur glaset växer i min hand?

Låt mig dricka dig igen

Ingenting tar slut när varje vatten är en början.




Fri vers av Tolte
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-31 23:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var en sådan en som jag skulle skriva som en del av allt så skriv så skriv och du kommer vidare i din utveckling tro mig för jag har det.
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Tolte