Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I jorden

Jag tänker på kärleken
Och rutinerna
Och rädslan
Och trust issues
Och att alla ruttnar i slutändan
Även du.




Fri vers av Tolte
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-31 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tolte