Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trålfiske - en drömramsa

 

Mästerman trålar

slickar mina skålar

sticker mig med nålar

bränner mina svålar

 

Ändrar jämt premissen

struntar blankt i kidsen

skrattar glatt åt missen

byter bara svid sen

 

Jag får städa golven

efter klockan tolv men

vem är jag att klaga?

jag har ingen talan

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-01 10:00



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Ingen talan blir svårt att tro efter rimmens ymnighet
2015-08-02

    Lena Söderkvist VIP
Kuligt skrivet!
2015-08-02

  TrollTörnTrappan VIP
Skickligt hur du/han byter svid i samma andetag som rimmet ändrar skepnad!! och bryter premissen lika snyggt nonchalant!! (...hade dock föredragit att de bägge sista raderna uppfunnit nåt spöklikt fräckt istället för en suck.)
2015-08-01

  Stefan Albrektsson
Under den ramsigt trallande ytan en kort och stenhård Lenngrensk "Några ord...".
2015-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X