Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
privat foto


Något nytt

Min själ är ensam, kall och stum
Beror det på att jag var dum

Letar efter vägen tillbaka ut
Till det som var och fanns förut

Men kanske borde jag söka något nytt
Istället för att längta det som ändå flytt

Öppna upp och släppa solen in
Så den kan värma själen min




Fri vers av Maggan
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-01 14:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA mycket bra i känsla och i utförande!
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan